ANTIEKE SCHOUWEN:

ONTBREKENDE ONDERDELEN

schouw zwart marmer replicaschouw zwart marmer replica

schouw zwart marmer replica maken

schouw zwart marmer replica maken

schouw zwart marmer replica  ornament

schouw zwart marmer replica  ornament

schouw replica's

schouw replica

schouw replica

schouw replica

schouw replica

schouw replica

 

Het lijkt soms bijna onmogelijk  om een antieke schouw na laten maken omdat er een ontbreekt uit de woning.
Marmersoorten zijn vaak moeilijk te vinden, zwart marmer is een schaars product en een zelfde schouw vinden is meestal onmogelijk en dan moet hij ook nog maar passen.
Nieuwe schouwen in klassieke stijl geven niet de uitstraling van een antieke schouw, de verbouwing van een vooroorlogse woning vraagt om kennis van de juiste materialen om zo het beoogde eindresultaat te behalen.

De oplossing is om een bestaande schouw na te maken uit andere antieke schouwen, en hieraan de bewerkingen toe te voegen als bij het origineel, een zelfde uitstraling tegen een redelijke prijs.
AMBIANCE  kan profielen en ornamenten namaken en fijn hakwerk uitvoeren om een typisch motief in een marmeren plaat aan te brengen.

Door de jaren heen is er al een grote collectie panelen en ornamenten verzameld, in enkele gevallen kan met behulp van de bestaande onderdelen een schouw nagemaakt worden.
Zo zullen de schouwen in b.v. een kamer en-suite er bij staan alsof ze er altijd al hebben gestaan.
Ontbrekende onderdelen bijmaken zijn de exclusieve specialisatie van AMBIANCE, de specialistische techniek en kennis maken dat dit ambacht uniek is in Nederland.